Post by tinlodehammo on Feb 7, 2022 9:03:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Mad GunZ shooting games online Actie dmr
Všeč mi je ta igra Ben can sing amazing😍🤩!!!
Ne bo prenesel, moj mlajši brat je bil tako vesel, da je na moji tablici, vendar ne deluje. Žalostno prosim popravite.
Super!
odlično
Ker ti odgovarja
Za otroke, stare od 1 do 5 let, je vse bolj primerno, vendar je bolj ohlapno, da mine čas pri otrocih, starejših od 1-2 let.
zelo kul in vse ostalo
Dobro, vendar potrebuje več stvari
Tako sem utrujen od odpiranja aplikacije, da se sploh ne odpre, prosim odpravite težavo!!!!!!!!!!!!
Ta igra je super, Ben lahko govori in če pritisneš klicno letvico, če reče ben, moraš govoriti, je smešna oseba 😄
Ta igra je zelo zelo smešna ampak zakaj Riga
Ta igra mi ni všeč, ker NIMAJO POSODOBITEV!!!!!!!!!!!!!!!!
To je zelo dobra igra. Všeč mi je bilo. Najbolj mi je všeč funkcija snemanja. 👌👍✌
Tako zelo obožujem Bena vsi tako slabo ravnate s to aplikacijo s temi neumnimi potegavščinami. Samo povedati želim, da si ben zasluži govoriti, ben 2 <3
Želim igrati napitke, vendar moram plačati denar za ponovno polnjenje. Rahlo dolgočasna igra
Talking Ben the Dog பொழுதுபோக்கு fey
Všeč mi je TA igra in sprehajal sem se po d idn't be pred nekaj tedni. TTYT6pm 4555th vem, da preprosto ne razumem, da je to tattoo8am gor nekaj dni, preden postanete zaposleni in njena prijateljica je na stolu, da bi jedla s Courtney na avtobusna postaja in njena tablica ali telefon te pokliče, da ga narediš 666. 630. in jaz sem se sprehajal po d idn't be pred nekaj tedni. TTYT6pm vem, da sem pravkar prišel 55555. v trgovino obred tukaj je dokaz za 6666. in že dneve sem se sprehajal po fb in iskal
Najjacee
Kul laboratorij
Najboljša igralka na svetu
Super je moj prijatelj ma tudi to to igerco
Še kr vredu.
Kul !
Zelo dolgočasen. Naj bo tako kot v igrah, kot sta "My Talking Angela" ali "My talking Hank".
Kok dobr rigne ej carsko
Ta igra je lepa, a pes izgleda super grozljivo 😳 in želim, da mi odgovorim, ko ga pokličem ta igra je še vedno super grozljiva 😬
Ti to reces usem igrem kera ti je tdek full kul in carska in tko naprej...
Bilo je grozno! ☹☹☹☹☹☹ Te igre ne priporočam NIKOME!!!!!!👎
Zakaj bi dal kup oglasov v otroško aplikacijo.. ker lahko zaslužiš več denarja, če otroci ne vedo, kaj kliknejo in namestijo
V redu je, ampak malo dolgočasno. Moral bi mu dodati več iger. Če ves čas počneš isto stvar, je tako dolgočasno, namesto da bi dajal igre za prenos, zakaj ne moreš ponuditi brezplačnih iger, kot je talking Tom
Beda
Ben je nekako grozljiv in kaže slabe navade. podrigival, pihal svojo pijačo in jo metal jedel in metal stvari na tla. te ignorira, dokler se ga ne dotakneš in njegov glas je zelo grozljiv. Tom bi se moral nehati družiti z njim.
Ta igra izgleda neverjetno, vendar ima govoreči ben tudi nizek glas
Nisem je še igral, trenutno je ne želim, vendar ne vem, zakaj moja druga igra ne deluje Všeč mi je ta igra, ki sem jo igral prej
Če bi ta igra imela prdeče, bi bilo bolje kot podrigivanje, ki čaka v naslednji posodobitvi za prdeče
Zabavna igra, vendar ni veliko za početi, posodobitev bi morala vsebovati mini igre, vendar brez mini iger igra postane zelo dolgočasna. Všeč mi je, ko po telefonu reče "Ben!" Dala sem mu 4 zvezdice 🌟, ker ni mini iger
Talking Ben the Dog Underholdning xtw
To je smešna igra
dobra igra jo prenesi in gledam velike lulati in mi je všeč