Post by tinlodehammo on Feb 7, 2022 9:24:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Hikayeye bildirimler, günlük zorluklar, evcil hayvanlar ekleyin ve ayrıca bir hediye ile tasarlamak için bir sekme ekleyin. lütfen en kısa zamanda ekleyin
Çok çılgın bir oyun
Oyuna bayıldım ama oyunu biraz daha kolay yapsaydı daha güzel olurdu ben 5 yıldız verdim gene demwnizi tavsiye ederim.
My Talking Angela ミニゲーム tokp
harika bir oyun
Bu oyunu sevmek istedim ama seviyeler çok monoton. Oh, ilk 100 seviyeyi geçtin, işte geçmen için 100 tane daha var. Bunları da mı yendin? Tebrikler! Bir sonraki yere geçmeden önce 100 tane daha var.
Neden oyu yükleniyor ya
oyun çok güzel
Her şeyden önce, incelemeyi düzenliyorum çünkü birkaç günden beri uygulama düzgün yüklenmiyor. Leveli her oynadığımda otomatik olarak kapanıyor ve uygulamayı tekrar açmaya çalıştığımda yeniden başlıyor. Bu nedenle, kullandığım veya elde ettiğim yaşam çizgisi, Ödüller, araçlar ne olursa olsun, her seferinde kaybediyorum. Dürüst olmak gerekirse sinir bozucu. Uygulama sürekli bunu yaptığında lütfen bu sorunu düzeltin, bu uygulamayı seviyorum, nasıl oynayacağımı bilmiyorum, seviyelerde oynarken sürekli kapanıyorsa.
Anahtar rolüm, bir şekilde bir şekilde zorlaşıyor, sildim bu yüzden
Hiç bitmeyen reklamlardan muzdarip olsam bile bu oyundan zevk alıyorum, ancak bugün iki kez telefonumu dondurdu. Diğer oyunlarım sorunsuz çalışıyor. Bu oyunu oynamak, durana kadar yavaşlar ve yavaşlar. Diğer incelemeleri okuyun ve aynı sorunu yaşayan diğer insanları görün.
Çok eğlenceli; ancak çok fazla çöküyor ve grafikler haritaya neredeyse hiç tam olarak yüklenmiyor.
Baya iyi bir oyun indirmeye hiç yok boraz bir az komik herkese tavsiye etmeyi hiç düşünmeden indirimdeki reklamdan kötü yorumlarla sesleniyorum insanları kandırmayın oyun harika hemen indirin 😍😍😍
Bu oyunu çok beğendim Oyunu geliştirenlere çok teşekkür ederim 🤩😍🥰
Oyun güzel ama Türkçe dil koysanız daha iyi bi oyun olucak
Yani biraz eğlenceliydi ama siz yükselttiğinizde ve seviyeler kiralanınca o kadar çok reklam çıkıyor ki oyunu bile oynayamıyorsunuz.
Üzerinde para harcamak istemediğiniz sürece sinir bozucu bir oyun. Ve eğer para harcarsanız, bunun için çok az alırsınız. Ayrıca tonlarca reklam var. Seviyeler çok kolaydan çılgına doğru gidiyor. Silmeye çok yakınım. Daha fazla mavi taş ve hileniz varsa çok eğlenceli olur.
Eğlenceli oyun ama bazen çok sinir bozucu. Bazı benzer oyunlar gibi atmak için üçlü musluğu tercih ederim. Daha fazla zaman artışı iyi olurdu ve pembe taşların amacı nedir? Çoooooook fazla reklam var. Bedava oyun reklamlarında sorun yok ama oyundan çok daha fazla reklam zamanı var. Burada daha fazla dengeye ihtiyacınız var.
Belirli bir seviyeden sonra elmas almak için satın alma dışında çok az seçenek vardır, oyunlar "yükseltilmiş" mutfaklar (elmaslara mal olan) olmadan neredeyse imkansız hale gelir. Genel olarak oyun mükemmel ve süper eğlenceli ve elmas kıtlığımdan dolayı çok fazla oynayamadığım için üzülüyordum ama kesinlikle denemeye değer.
Bu oyunu oynamaktan zevk aldım. Ayrıca gerçekten ödediğini kanıtladım. Çok az ama en azından doğruyu söylüyorlar. Size hemen paypal hesabınızdan ödeme yapacaklar. Bu oyunun geliştiricilerine teşekkür ederiz. Cash em all yasaldır.
tş
Bu oyun beni her zaman meşgul ediyor ve aynı zamanda sinir bozucu. Mücevher almak kolay ama anahtar almak zor. Yüklemesi çok zaman alıyor, ilk başta can sıkıcı olan kolay ama sonunda zor.
Oyun güzel ama Türkçe değil...
Güzel oyun ama cp'm gecikmeli. 😭
güzel oyun
İyice zevk aldım. Çok çekici ve etkili. Ancak bir seviyeye geldiğimizde, sipariş edilen yemeğe defalarca tıklamamıza rağmen müşteriye hizmet edemedik. Bu yüzden devam eden 3 günlük eksiklikten dolayı oynamayı bıraktım.
Güzelmiş.
Bağımlılık yapan bir oyundur. Ama eksileri, anlamıyorum, bu kadar çok para kazanmaya devam ediyorum ve onları kullanma şansım bile yok. Seviyeyi geçmenize yardımcı olmak için elmasa ihtiyaç duyan, ancak elmasların tümü depolanıp satın alınması gereken kritik aşamadaki elmasları elde etmek son derece zordu. Seviyeyi geçmek için madeni paraları da kullanabileceği şekilde lütfen oyunu değiştirin.
Oyundan zevk alıyorum ama reklam çok fazla
Bu oyunu seviyorum ama güncellemeler o kadar imkansız ki sanırım galibiyetlerime ayak uyduramıyorlar
Crazy Diner: Cooking Game Strategiya barp
Vaovvv
Uygulama yüklenmiyor, kaynakları yüklemek için internet bağlantısına ihtiyacım olduğunu söylüyor. sstsble net bağlantım var ama yine de çalışmıyor...
Nasıl çok fazla reklam olduğunu düşündüğüm hakkında bir inceleme bıraktım, bana cevap verdiklerine dair bir bildirim aldım, hayır az önce sildiler, vay be her 5 saniyede bir reklamsız oynayabilmek istiyorum, en azından bir ver reklamları kaldırmak için ödeme seçeneği
2. bina, düzeltmek için daha fazla anahtara ihtiyacınız var. Ancak, oyun turu için yine de aynı miktarda anahtar alırsınız. Artı, uçarak geçseniz bile anahtarı alamıyor musunuz? Ayrıca neden tavukla buluşuyor? Et demek istedin sanırım?🤦♀️
Bu oyun bir ALDATMACA Bir öğeyi yükseltmek için bir video izledim ve kesinlikle hiçbir şey yapmadı ve bu ilk kez değil Videoyu izledikten sonra hiçbir şey yapmadı ve tekrar izledim ve işe yaradı ama temelde bizi şu andan fazlasını izletiyor. bir reklam böyle bir aldatmaca👎
Crazy Diner: Cooking Game Stratégiai játékok kbac
Eğlenceli bir oyundur, biraz zorludur ve ödülleri yükseltmek için biraz yavaştır.
Sadece 1 hayatı geri yüklemek için 30 dakika süren hayat geri yükleme süreci can sıkıcıdır, madeni paralar ve değerli taşlar elde etmek zordur, neredeyse tamamladığınızda hile gelir .. bu nedir ah .... lütfen bu uygulamayı kaldırmadan önce bu konuda bir şeyler yapın
çok çift
Tüm seviyemler biti oyun güncellenmedi yorumlarını sildiginiz için bende oyununuzu siliyorum. Rtguuijjvfhjoocdtyiijnbhuutdsgjinngffhjjvgjjvfhijgfjkbvfyujbvxssyuiugyyffbkigfhjkvffuojvdtujvcyigdtfvbjkigdchjiiytrsxvjjjnnvvgghhbbjnbnkkbvvxxcghjjbggggjjbvcghhbhjjhbvvvccghjbvvhjnbccgjjvvcbjkjjhbhuhgfryyugftyuhfddthhbdryujgzyducfdyy
Güzel oyun ama arada sırada reklam izlemek çok can sıkıcı... Reklamlar yüzünden şimdi kaldırılıyor
Merhaba, bu oyun harika ama Gurme seviyesinin kilidi açık olduğu için, her oynamaya çalıştığımda bu uygulama kapanıyor. Lütfen sorunu bir an önce düzeltin.
Oyun harika ve grafikleri gerçekten beğendim. Ancak diğer mağazayı indirdiğimde tek sorun, ağım bile yüklenmiyor.
5 yıldızı hak etti.
süper bir oyun
Oyun tek kelime oyunu oynayarak harika bir oyunla oynayası çok zorlıyorum bu gerçekten güzel
Bayıldım ama çok uzun reklamlar var yoksa güzel ve zaman geçirmeme yardımcı oluyor
Oyun eğlencelidir. Az önce nefret ettiğim şey sahte reklamlar. Yükseltmemi almayı veya başarısız olduktan sonra oynamaya devam etmeyi umarak bu reklamları izliyorum ama reklamlardan çıkmak için (x) düğmesi yok. Tekrar izlemem veya seviyeyi kaybetmem gerektiğinden tüm izlenme süresini anlamsız kılan oyunu yeniden başlatmam gerekiyor.
瘋狂餐車:瘋狂大廚的烹飪歷險記 策略 jkt
Şimdiye kadarki en aptal oyun! Müşteriler gerçekten yavaş gelir, bu yüzden hızlı olsanız bile, hiç kombo yapamazsınız ve bazı seviyelerde müşteriler kasıtlı olarak düşük olduğundan hedefinize ulaşamazsınız. Bu oyun için ödeme yapmayın!!!!
Coooookkkkkk güzel sanada tavsiye ederim
Seviye 255-1 ile ilgili bir sorun var. Zamanlayıcı biter ama seviye asla bitmez. Biteceğini düşünerek oynamaya devam ettim ama gerekli 220 jetonun 1320'si ile sonuçlandı ve uygulamayı kapatmak zorunda kaldım. Tabii ki ilerlememi kaydetmedi ve sonsuz otomatik servisimi kaybettim.
Bu uygulamayı gerçekten çok seviyorum, ancak kilidini açmak için başka bir yer indirdiğimde uygulamayı artık açamıyorum. Neyin yanlış olduğunu bilmiyorum.