Post by tinlodehammo on Feb 7, 2022 9:27:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgi punkti ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 2: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
lieliska spēle laba grafika, bet sliktas beigas, lūdzu, veiciet atjauninājumu, kad ir labas beigas
Poppy Play Game : Playtime Huggy Wuggy ; 21 · Ice Scream 1: Horror Neighborhood ; 3 · ANGRY GRAN RUN: LONDON ; 1 · Angry Granny Run: Japan ; 2 · 456 Squid Game 2022 ; 1
Umber House Escape:Umber House Escape is a point and click game developed by 8B Games/Games2mad. Iedomājieties, ka esat bijis mājā;
šī spēle ir laba bu5, tā ir tik grūta, lūdzu, izlabojiet šo problēmu
Šī spēle ir Keleprian labākais radījums, vadīklas, grafika, spraiti ir lieliski, bet vai varat salabot subtitrus. Daži vārdi neatbilst subtitriem, kad varoņi kaut ko saka. Vai varat pievienot vairāk mini spēļu slepenajā novietnē un vairāk jaunu objekti un jauna mīkla, esmu to spēlējis daudzas reizes, un tagad tas šķiet nedaudz garlaicīgi, lūdzu, drīzumā sniedziet lielu atjauninājumu. Kopumā spēle ir lieliska, jums ir 5 deciljoni zvaigznes.
Tāpēc esmu spēlējis un, kad es nolieku sveces kapa priekšā, es meklēju stieni, un es atrodu viņu stāvam pie cauruma sienā, un, kad viņš iet, šķiet, ka viņš slido un viņš tūlīt pēc tam viņš pie kapa viņš tikai skatās uz kapu un dzied dziesmu, ko viņš dzied "Es esmu gatavs šodien noķert dažus bērnus, es meklēju pūkaino vunu, esmu gatavs šodien noķert dažus bērnus, kas ir gatavi saldējuma baudīšanai!!!" tāpēc, lūdzu, labojiet savu spēli👿👿👿😥😥😥
Šī būtībā ir tā pati spēle no Ice Cream one, bet man tā patīk un ir jautri, kad es to spēlēju tāpat kā es spēlēju saldējumu, es domāju, ka tā būs tāda pati, un būtībā tā ir, bet trīs ir labāki par visiem abiem. tos tāpēc, ka man tas patīk un tas ir kā jautrāk, vai arī tu vari iziet pa durvīm, piemēram, trīs ir labāk nekā divi vienā, tev vajadzētu spēlēt ir patiešām jauki, patiesi nezināms
Sveiki, man tas patīk, bet ir viena problēma, kāpēc, ja ir kādas reklāmas, tas teiks, ka Ice Scream 2 reaģē, un man tas ir jāatkārto, kāpēc?
Man tas pats jautājums, kas pirmajā. Iespaidīga spēle, kas ir labi paveikta, izņemot reklāmu.... Es ienīstu reklāmas vairāk nekā jebkas dzīvē, izņemot varbūt lootbox un p2w mikrotransakcijas, bet joprojām reklāmas ir atkritumi. Mans padoms ir likt jaukai garai spēlei uzlikt cenu zīmi un nelikt tajā muļķīgas piespiedu reklāmas.
Es dodu 3 zvaigznes, jo ir daudz kļūdu 1. sērkociņu kastīte nenārsto es meklēju visu karti un kapsētu un neatradu to 2, kad izslēdzat spēles balsi un skaņu Turpina strādāt, austiņu režīmā 3. kad griežat vads un stienis atrodas aiz jums, durvis tiek automātiski aizslēgtas un jūs izvedīsit no kartes Lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk. Šo pārskatu veidoju tikai tāpēc, lai jūs zinātu, nevis kaut ko citu paldies💙💜#keplerians #icescream2 #bugfix
Tā ir ļoti slikta spēle, lai gan, kad es spēlēju tās mini spēli, es vienmēr saņēmu spēli
Man ļoti patīk keplerieši! Viņu veidotās šausmu spēles ir ļoti foršas. Man ir draugi, kas spēlē jūsu spēles, piemēram, Mr Meat, Evil Nun utt. Evil Nun bija pirmā spēle, ko es lejupielādēju no jums, Keplerians. Es domāju, ka jums ir vairāk ideju nekā citiem šausmu spēļu izstrādātājiem, piemēram, DVLoper, un man tas patīk. Es paskatījos un redzēju, ka esmu pavadījusi Gaļas kungam vairāk nekā 23 stundas! Ko jūs domājat puiši? Man patīk šī spēle un es ceru, ka šīs spēles būs labākas, vai nē? Pateicoties Kepleriešiem, viņi mani ļoti iepriecināja.
Nav jauka spēle
Jauka dziesma beigās un jautra spēle Lis ir Maika draudzene un Maiks ir Lisa puisis
Es patiešām dzīvoju šajā spēlē, bet iemesls, kāpēc es novērtēju trīs zvaigznes, jo es nevaru pārspēt spēli šīs kļūdas dēļ, ka stienis iestrēgst savā nārsta punktā katru reizi, kad spēlēju.
Pls atiestatiet saldējumu 2 mazi mb
Ir tikai daudz reklāmu, bet man patīk spēle
Tā ir laba spēle un viss, bet spēle lair ir RIGGED Es nospiestu jump, bet tas nebūtu! Lūdzu, izlabojiet to paldiesL
Sveiki! Spēle bija lieliska, bet es atradu kļūmi.. Stienis neko nesadedzināja vietā, kur novietojat sveces, es spēlēju spoku režīmā, tā bija laba kļūme. Lūdzu, izlabojiet šo, paldies! 😁
Ļoti gaisīga spēle bet forša🙂😀
Šī spēle ir jauka. Esmu pabeidzis šīs spēles 1,2,3,4,5,6 daļu, tas bija jauki. 🤗😀
Ice Scream 2: Horror Neighborhood آرکید qdkn
Šī spēle nekliedz es, es eju 👻 spoks
Tik pārsteidzoša spēle, bet ļoti smieklīga
Ice Scream 2: Horror Neighborhood آرکید qdkn
Es gaidīju, ka spēle būs tāda pati kā iepriekšējā, bet tā nav jautra, man tā patīk, taču varu teikt, ka pēdējā spēle nebija tik slikta, taču šī spēle bija vienkārša un jautra, es ceru, ka tā iznāks kā ledus kliedziens 3! Tā kā šī spēle patiešām bija jauninājums, es nosūtu jums visu savu atbalstu, jūsu spēles ir pārsteidzošas.
Man patīk spēle, bet beigas ir muļķīgas, lūdzu uztaisi 3. daļu es tērēju savu laiku un es neizglābu meiteni, lūdzu uztaisi 3. daļu, kad tu viņu tiešām izglāb
Man patika spēle un grafika, mēs esam fantastiski, taču vadības ierīces mums ir aplietas, it īpaši ar automašīnu
Jauka spēle, bet, lūdzu, atlaidiet ice scream 4 cik ātri vien iespējams
Ak, es domāju, ka es uzvaru šajā spēlē, un tikai to, ka nekad nav viegli spēlēt ekstrēmu
Man tas patīk, bet mana spēle vienkārši sasalst nejauši, es joprojām ieteiktu to. Tā vienkārši man nepatīk, kad tā sasalst. Tāpēc es tai piešķiru 4 zvaigznes
Es nezinu, tas nedarbojas
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arcade kkk
Cat Bird Пригодницькі ybvb
Ummmm….. Nu, kad es spēlēju spoku režīmu, spēlējošais cilvēks staigā ļoti gludi, mēs pat nevaram staigāt tā, kā spēlē pēdas, un es tikai gribu teikt fgteev un thinknoodles, ka jūs esat labākie youtuberi pasaulē. zvēru. Autors: Sehars Raina
Man patīk šī spēle jo Lisu sasaldētā un kautkur aizveda un tas dzēriens iekrita notekcaurumā
Tas ir jautri.
Labākā spēle jebkad
Omg, tas ir pārsteidzošs, sākot no grafikas līdz mīklām 5 zvaigžņu 100%, un jūs varat spēlēt spoku režīmā bez maksas, vienkārši izslēdziet internetu. Es esmu ceļā, lai lejupielādētu 3 un 4, un esmu pārliecināts, ka tie būs vēl labāki un maziem bērniem tas nemaz nav tik biedējoši un diezgan viegli atrisināt mīklas, ja nevarat tās atrisināt, vienkārši noskatieties papildinājumu, kas sniedz padomus. Šī spēle ir tik pārsteidzoša, un es tai piešķiru 5 zvaigznes.
Slikta spēle, tā liek man baidīties, tāpēc es to saņemu ar 2
Šī ir jautra spēle, bet tajā ir daudz reklāmu, tā nav biedējoša spēle, tā ir ļoti jautra .😍
Ledus kliedzienu spēles ir ļoti sliktas, izstrādātājiem ir jānovērš traucējumi