Post by tinlodehammo on Feb 7, 2022 9:30:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کریستال های glitch ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
من نمیتوانم بازیهای بدتر از این را پیدا کنم، حتی نمیتوانم سطح 1 را شکست دهم. بدترین بازی تاریخ!
بازی خوبی است، پسرم آن را دوست دارد اما بعد از بعضی اوقات کنترل دیگر کار نمی کند. ما در اندروید باکس بازی می کنیم. ممکن است پس از آخرین به روز رسانی یا پس از باز کردن قفل بازی از طریق IAP باشد. من بررسی خود را به محض رفع آن به روز می کنم.
سلام این بازی باید نصب شود
gb
سلام من سه ستاره گذاشتم چون کمی ایراد داشت و باگ هایی داشت اما اگر این بازی را چند نفره بسازید چه چیزی را توصیه می کنم
[3D Platformer] Super Bear Adventure Приключенски kjfa
بمکد
این شگفت انگیز است! من کاملاً عاشق مکانیک بازی هستم. برای Super Mario 64 بسیار الهامبخش است. همه باسها و سطوح بسیار خلاق هستند و برخی از بخشهای یک رئیس یا سطح واقعاً میتوانند چالشهایی داشته باشند. مورد علاقه شخصی من تا کنون سطح خانه غول پیکر است. این فقط نشان می دهد که چقدر می توانید یک سطح را بزرگ کنید و هنوز چیزهای زیادی برای پیدا کردن دارید. امیدوارم در آینده این یکی از بهترین بازیهای فروشگاه Google Play شود. -اکسیژن
بازی خیلی بد و افتضاحیه
بازیش خوب بود اما فقط هنگ می کنه
Talking Tom Cat معمولی ikp
گرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خیلی متاسفم که به شما پیامک ندادم
چه بازی خسته کننده و کیریی🗿😐 اگه تا چند مرحله بازی کنی و بیای بیرون دوباره بری توش میره از اول😐
من هنوز در ابهامات بزرگی هستم که چگونه برخی افراد می توانند اینقدر ناسپاس باشند وقتی که خدایان با این شاهکار به ما لطف کردند. هیچ بازی مشابهی در کل Play Store و احتمالا App Store برای محصولات اپل وجود ندارد. استفان با طرفداران خود صحبت می کند و برخلاف بسیاری از توسعه دهندگان، با پیشرفت به روز رسانی ها در تماس است. این یک هدیه است، و افراد زیادی هستند که سعی می کنند خالق را در اطراف خود رهبری کنند و از او می خواهند که چیزی را تغییر دهد. برای یک تیم تک نفره، فکر می کنم عالی است.
خیلی بد بازیش خواهش میکنم نصب نکنید چون خانه را میگیره ومی آد دم در خانه
وای. من این بازی را در اوایل سال 2019 شروع کردم و از آن زمان آن را داشتم، همه چیز شگفت انگیز بود و هست. کیفیت، طرح داستان و طراحی شخصیت ها، اگرچه ساده هستند.
بازی زیبا اما کنترل های آزار دهنده. کنترل دوره سخت است، اما دکمه ها را به عقب دارید. همه می دانند که (الف) عمل و (ب) پرش است. و بازی هیچ یک از سکه های من را که دیروز گرفتم ذخیره نکرد. من دیروز بازی کردم و 52 سکه جمع کردم، امروز که آمدم صفر داشتم. به طور جدی؟! ویرایش: من سه ستاره می دهم فقط به این دلیل که یک بازی زیبا و لذت بخش است.
وای، این چیز با پلتفرمهای اکتشاف سه بعدی عالی در N64 کاملاً در خانه خواهد بود. و این تحسین بزرگی است که از جانب شخصی که برخی از بزرگترین تجربیات بازی خود را در Mario 64 داشته است. این بازی تمام سرگرمی ها و ناامیدی های آن دوران را دارد. یک ساعت طول کشید تا سکهها و اهداف مرحله اول (خرسهای ربودهشده) را پیدا کنم، که تعداد بسیار کمی از آنها صرفاً ردیابی مجدد بود. و یک داستان وجود دارد، و شما می توانید بعد از پاس کردن یک گل در یک مرحله بمانید، و مرحله 1 یک رئیس خوب داشت ... عالی
خیلییییییییییییییی خوبه من گفتم خوبه ولی وقتی پاک کردم الان میخوام بریزمش نمیاد گوشیمم خوالی ولی نمیاد😡😔😥😡👎😡
راه حل بازی super Bear Abventure قسمت ۶,بازی Super Bear Adventure,بازی super bear adventure,بازی super ... Masha and the Bear - New Adventure, Android Game.
نصب کرده بودم خوب بود بعد حالم بهم خورد اصلا نمی فهمم چیه🤢🤮🤢🤮😭حیف اون نتی که رفت 😭😭😭😭 خاک بر سرتون
اوه چرا برای رفتن به خانه باید لاک پشت ها را نجات دهید این بازی خیلی کسل کننده و احمقانه است توصیه می کنم بازی را خنگ بازی نکنید
سلام من سانیا هستم من ۴ می دهم چون هیچ کدوم محلرا نتوانستم بروم
یک بار دیگر بسیار چالش برانگیز است، بسیار چالش برانگیز است، بسیار سرگرم کننده است و لطفاً کسی می تواند به من بگوید که خرس ها سه زندگی دارند و این امکان وجود دارد که از این مشکل عبور کنند.
بد نبود😐
خیلی سخته
اصلا نصب نکنید🤮
... a okay Arcane Background, and an Adventure Generator for any page the ... the company key in a good important explorer; a platform of medical civil
نصب نمیشه که نظر بدم
آموزش گام به گام Android: بیشترین بهره را از موبایل خود ببرید
Bear With Me v1.0 + Mod – بازی داستانی و ماجرایی جذاب “خرس کارآگاه” برای اندروید همراه دیتا + تریلر نسخه معمولی + نسخه مود (آنلاک شده) به
ابتدا، قبل از شروع بررسی، میخواهم از Earthkwak تشکر کنم. ممنون از شما برای ساخت یک بازی شگفت انگیز. به هر حال... ON TO DA REVIEW! این یک بازی فوق العاده است. جنبه سه بعدی بودن آن به جای دو بعدی شگفت انگیز است. (من متوجه شدم که بازی های سه بعدی دیگری نیز وجود دارد، خوب؟) در هر سطح بسیار دقیق است، شخصی سازی شخصیت شما (Barren) بسیار سرگرم کننده است. باس فایتها سخت هستند، غیرممکن نیستند، فقط باید کل کار را انجام دهید. کنترل عالی! متشکرم، Earthkwak
شگفت انگیز است و همه چیز به جز کنترلر کمی
من عاشق این بازی 10/10 هستم و همیشه آن را بازی می کنم، فقط در سطح خانه کوچک دیوانه هستم، جایی که باید بچه خرس را نجات دهید، وقتی وارد توالت در حمام طبقه بالا می شوید، شما را به فاضلاب می برد و من می توانم آخرین توله صورتی را نجات دهم زیرا دروازه بزرگی وجود دارد که اجازه ورود به من را نمی دهد!
[Plateforme 3D] Super Bear Adventure Aventure nbv
بازی واقعا عالیه اما لطفا چند نفره اضافه کنید😭🖕 بیست سال است که چند نفره است
چرا این inet هر روز که دوباره راه اندازی می شود من را نجات می دهد
طاهاطالب نظری
من عاشق این بازی هستم اما وقتی سعی میکنم پارکور پلتفرمی را در فضای بازی بازی کنم، وقتی از پارکور دیواری رد میشوم، گاهی اوقات نمیتوانم جلوتر بروم زیرا صفحه نمایش مدام میلرزد و باعث سقوط من میشود، آیا میتوانید آن را برطرف کنید؟
لطفاً ذخیره خرسها را آسانتر کنید و یک دکمه دوست برای خرسهای دوست بسازید
خیلی دوست دارم گرافیک عالیه هستش ممنون از سازندش میتونید تو دسته پی اس 4 یا 3 بازی کنید بخرید البته 🤣🤣نمیدونم چنده ولی گرافیک عالیه ❤️❤️❤️💕💕💕💕💞💖💗💗 ❤️❤️💕💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️
بهترین Nintendo Switch Platformers 2021 - AstroApple
دانلود نمیشه
کاهش قیمت پروازهای داخلی > خدمات مسافرتی و جهانگردی آسوده ...
3D Platformer و جدید در سبک بازی شبیه سازی می باشد که توسط استودیوی بازی سازی EarthKwak
[3D Platformer] Super Bear Adventure Περιπέτεια rcpu
آیین