Post by tinlodehammo on Feb 7, 2022 9:39:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleniti denar ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Igra je polna dodatkov. Iritantno je imeti dodatke kot po vsaki stopnji .... igra postane dolgočasna, ko se včasih kot da se ista raven ponavlja.
Ta igra je lepa. Prvih nekajkrat, ko igram to igro, je mamljiva, a bolj ko jo igraš, postane dolgočasna. Mislim, lahko bi dodali še nekaj stvari, kot drugi pravi igralci, in iz tega naredili konkurenco. In potem zmagovalec dobi nekaj drugega kot dizajn ptice ali kokošnjaka/hiše. Hvaležen bi bil, če boste sprejeli ta predlog in posodobili to igro.
Moralo bi biti bolje, kot je, ker ko obstaja možnost, da je nova ptica kot darilo in obstajata dve možnosti, da jo izgubite ali dobite skozi gledanje. Videoposnetek in ko sem ga tapnil, ni deloval, ko pa sem tapnil, izgubil je delovalo, zakaj se to zgodi in se zgodi vsakič
SWING COPTERS (ZA ANDROID) PREGLED
Wayyyyy veliko oglasov se mora ohladiti, včasih celo dobim oglase, medtem ko sem sredi igre. To je popolnoma smešno!! Občasno se aplikacija izklopi, vendar bi mi bilo manj mar. Če ga prenesete, izklopite WiFi in podatke.
Oglasi so neprekinjeni in so moteči
Zato poslušajte to igro super ptica. Torej je razlog, zakaj gre samo za shranjevanje, ker mislim, da moraš samo lulati in včasih tako zaostajaš, kot imamo pri nas, je približno sedem dni in poleg tega ni všeč, da moraš plačati kože. Vem, da, mislim, mislim na tebe moraš gledati videoposnetke, ampak včasih se ti pojavi veliko slabega, zato ti bom povedal resnično zgodbo, ampak mislim, da je dobra igra, mislim, če jo igraš kot poletje ali kaj podobnega ali pa jo lahko igraš kadarkoli ne ob času branja ali sneženem
To igro sem dal 3 zvezdice, ker ko končate stopnjo, imate možnost, da si ogledate videoposnetek za 100 kovancev, pritisnite da, ker vam vseeno prikaže oglas, tudi če ne pritisnete, da dobite 100 kovancev z ogledom oglasa
Zabavno, vendar ne morem gledati nobenega od izbirnih oglasov, saj piše "ni internetne povezave", kljub dejstvu, da sem zagotovo povezan z internetom. Če bi to popravili, bi bila ocena višja
Zelo zelo dobra igra
Igra, ki je prijetna za igranje, a zaradi velike količine oglasov je to absolutno najbolj besna izkušnja, kar sem jih doživel v življenju. To je vsakič, ko ne uspete ali dokončate ravni. In potem so imeli pogum, da so odprli pojavno okno in me prosili, naj ocenim igro. Torej smo tukaj.
Prvo stopnjo sem končal v 10 sekundah, vprašali so me, ali želim gledati oglas za 100 zvezdic ali kovancev ali karkoli drugega. Rekel sem, da ne, oglas se je vseeno začel predvajati. Očitno nisem dobil ničesar, vendar so me tako ali tako prisilili k ogledu oglasa. Izklopite WiFi in podatke, če želite to igrati, vendar ne bi izgubljal časa.
Buggy, kar naprej zavrača zagon, ko sem enkrat lahko igral igro, ki mi je bila dejansko všeč, vendar je nisem mogel igrati smiselno. Igra se še naprej zapira, preden se zažene.
To je zelo zabavna igra in priporočam! V nekaj minutah sem že skoraj na deseti ravni! Čeprav bi lahko le malo zavrnil oglase, a vseeno. To je zabavna igra in jo priporočam vsem!!
Igra je zabavna, vendar je količina oglasov, ki je ne morete preskočiti, velika izguba časa. Več časa sem porabil za gledanje oglasov kot za igranje te igre.
Ta igra je res zabavna, ker lahko dobite veliko različnih likov, edina stvar, ki mi ni všeč, so vsi oglasi, vendar me ne moti, ker je res dobra igra, morate jo poskusiti, igra mi je res zabavna!
Preveč oglasov! Ali naredite plačljivo različico ali pa imejte manj oglasov. Omeji izkušnjo igranja.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkaadmängud mbr
To je odlična igra brez slabih stvari, tako da se lahko vaš otrok igra, in ugotovil sem, ker je toliko oglasov, da lahko izklopite svoj WiFi
Pred iOS 9 je bila moznost, da si zadevo sharnil lokalno v iTunes na racunalniku ... Flappy Bird, nekaterih aplikacij (Word Lens) pa ne .
Preveč dolgočasno je ... V igri nimajo možnosti denarja za preobleke in takooooooooooo ptic, ki jih lahko dobijo z gledanjem oglasov. Čeprav sta oba brezplačna, nerad izgubljam časa z gledanjem oglasov. emojiji o tej igri: 😟
To je tako super igra, z njo ni nič narobe. Všeč mi je, kako lahko prilagodimo svojo ptico in ko dobimo majhne mini igre, da dobimo kovance in različne preobleke ptic. 5 zvezdic od mene👍
Oglasi!! Ta igra ni prijetna s toliko oglasov. Priporočam. Ne namestite ga, razen če: a: uporabite dobro omarico adb, kot je blockada (s spletnega mesta, ne različice Playstore) ali b: uporabite Luckypatcher za odstranitev napotitev oglasov. Lahko prenesem oglase v spodobni igri ali aplikaciji, vendar ne, ko prevzamejo, kot v tej.
Flock: Slovenian translation, definition, meaning, synonyms ...
Mislil sem, da bo zanimivo. To je samo še ena igra, kjer igrate iste postavitve znova in znova v različnih vrstnih redih in ustvarjate "neskončne" ravni, ko tehnično igrate isto raven. Igranje je PREE enostavno in dolgočasno. Potrebujete le 3 popolne rezultate, kar traja 3 sekunde, nato pa dobite vročino in spam jajca, dokler ne pridete do konca. Oglasi po vsaki stopnji, zato priporočam, da izklopite Wi-Fi. Igra je postala dolgočasna po 5 minutah. Ne izgubljajte časa za to igro z neželeno pošto.
To je odlična igra z veliko ravnmi. Všeč mi je!!!💟 Je enostavno, a zabavno. Ima veliko različnih barvnih oblek, lahko pa celo spremenite barvo tal. Svojo sem spremenil v roza. Lol!!! To je igra s petimi zvezdicami!!! 🌟🌟🌟🌟🌟 Ne izgubljajte časa z razpravami o tem, katero igro želite, in si zagotovite to aplikacijo. Lepo se imejte!!!😉 Rebecca Kay 💙
zahteva oceno aplikacije na koncu vsake stopnje, ustavi igranje, dokler ne pritisnete potrditve ocene... in veliko preveč oglasov. Gumb »oceni nas« v kotu zaslona bi bil boljši in oglase prepolovil. Razumem, da morate zaslužiti svoj denar, vendar toliko oglasov samo odganja igralce
Všeč mi je tako zabavno
Telekom Slovenije / Hrvaška / 10 GB ali 20 GB prenosa ...
Mah... sama igra je v redu, količina oglasov pa je res slaba. Mislim, da bi morali oglasi obstajati edini čas, ko umreš, in za dodatne stvari, kot je gledanje oglasa, da dobiš kovance. Ne priporočam, če sovražite oglase.
Zakupi počitniških nastanitev v kraju: Carmine - Texas - Airbnb
Square bird je super zabavna igra, ki povzroča odvisnost, kjer je malo oglasov. Primeren je za katero koli starost in rad ga igram. To je odlična igra in tista, v katero grem vedno, ko vklopim telefon. Super, popolnoma briljantno!!
Ta igra je amazana! Shore ima enega ali dva oglasa, a to je v redu, ker so mi všeč oglasi, zaradi katerih si želim dobiti novo igro. oh in ni moteča!😎🤗😁
To je najboljša igra, kjer si lahko vsakih 10 sekund ogledate oglase. Nadaljuj z dobrim delom!
oglasi z malo klonujočega ptičjega klona... kot OMG. Vem, da se kot razvijalec verjetno zanašate na to kot na dohodek... ampak resno. level... ad....level....ad.....level...ad... je igral to 5 minut in moral je videti 60 ali 70 oglasov. preveč.
Igram jo že 2 leti. Lepo in enostavno je igrati. In kar je najboljše, se tega ne naveličate. Počutim se, kot da je zabavno igrati. Tapnite, da odložite jajca. Ne udarjajte umazanih blokov. Pridi do konca. In tukaj je namig za igranje. Tako dobite piščanca dovoljkrat na vrhu umazanih blokov in dobite kanonik! Samo izstreli iz tebe in uniči vse na svoji poti! Streljaš z žogicami iz kljuna, kul, hej?
Square Bird – Aplikacije v Googlu Play
Ta igra je torej neverjetna, pomaga pri mojih refleksih in je res zabavna
Square Bird Gündelik fulk
Square Bird Casual kzb
Ta igra je precej zabavna, malo moteča. Ampak rad bi, če bi bilo le malo bolj zahtevno. Sicer pa mi je všeč igra!👍
Kupite ljubitelje lesenih ur BOBO BIRD Gravirajte jelen bambusovo kvarčno ročno uro z gumijastim trakom iz pravega usnja v darilni škatli po najnižji ceni
To je precej dobra igra, vendar pot do številnih oglasov in zahteva, da ocenite toliko, vendar ima potencial.
Zabavne igre na Igre 123 - najbolj igrane